divendres, 3 de juliol de 2015

Publicació del llibre d'actes de les VI Jornades d'Art i Història a XàtivaEls propers dies 3, 4 i 5 d’agost de 2015 celebrarem les VII Jornades d’Art i Història a Xàtiva:

 http://jornadesxativa.blogspot.com.esCom tots els anys, a primers d’agost, l’editorial Ulleye del doctor Antoni López publicarà el llibre d’actes de les Jornades anteriors, les sisenes:VI Jornades d’Art i Història 2014

Notes i pinzellades al voltant de XàtivaEl llibre de 219 pàgines i multitud d’il·lustracions a blanc i negre recull aquestes ponències i visites guiades:


-          “La indústria del licor a Xàtiva”. Josep Sanchis.
-          “Mosaicos Nolla, historia de una fábrica de arte suntuario y popular a través de su Alquería-Palauet”. Albert Ferrer i Daniel Benito.
-          “Renaixement en algeps des de Santa Maria Magdalena de Montsant –Xàtiva-. Desig i realitat d’un ornat alla romana de baixa gama”. Josep. A. Gisbert.
-          “Dues taules xativines de Nicolau Falcó”. Josep Lluís Cebrián.
-          Música i músics de San Phelipe, antes Xàtiva”. Josep Manel Garcia.
-          “Taulelleria històrica als carrers de Xàtiva”. Josep Lluís Cebrián.
-          “Visita cultural a l’església de la Nativitat de la Font de la Figuera”. Albert Ferrer.


ISBN 978-84-942340-6-4


El llibre d’actes de les VI Jornades d’Art i Història a Xàtiva es podrà trobar com és habitual a la Llibreria la Costera de Xàtiva i al web de l’editorial Xàtiva-llibres.